Crna hronika

Arijana Memić emotivno: ‘Draga Segi, hvala ti za podršku koju dobih sinoć’

Arijana Memić, zastupnica u Skupštini Kantona Sarajevo, oprostila se od kolegice Segmedine Srne – Bajramović koja je preminula danas u 49. godini života.

Arijana Memić - Nap.ba

Njenu objavu prenosimo u cjelosti:

“Odavno mi nije osvanuo teži dan.

Draga Segi…

Čast je bila poznavati te, razgovarati s tobom, družiti se. Čini mi se da smo najviše razgovora obavile onako u prolazu, po par minuta, ali i tih par minuta bilo je dovoljno da mi daš korisne savjete.

Govorila si mi uvijek da ma koliko život težak bio, ma s čim se borili, budi nasmijana. Sačuvaj svoj osmijeh i neka ga svi vide. Baš poput mene i ti si posmatrala život na neki poseban način.

A tvoj predivni osmijeh, bio je tvoj najljepši ukras. Draga moja Segi…

Ako mogu reći da mi je neko bio uzor na ovom svijetu, onda si to ti.

Hvala ti za zagrljaj, poljubac i riječi podrške koje dobih sinoć.

Hvala ti za sve što si učinila za mene i moju porodicu. Hvala ti na pravednosti, na iskrenosti, hvala ti što si nam pokazala kako treba živjeti na dunjaluku.

Kako ostati velik’, dostojanstven.

Do nekog ponovnog susreta, na nekom ljepšem mjestu…

Ostavila si neizbrisiv trag u mom životu i zauzela posebno mjesto u mome srcu”, napisala je Arijana Memić. prneosi “Radiosarajevo“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh