Crna hronika

Na gradilištu pored oštećenog auta pronađeno tijelo

Tijelo N.M. iz Beograda pronađeno je juče na gradilištu Hidroelektane “Ulog” u Kalinoviku, saopšteno je iz PU Foča.

policia RS - N1

“Policijskoj stanici Kalinovik juče je oko 14.00 časova prijavljeno je da je u mjestu Ulog, opština Kalinovik, na gradilištu Hidroelektane ‘Ulog’ pronađeno oštećeno vozilo dacia daster”, navodi se u saopštenju.

Kako se dodaje, poliajci su izašli na teren i zatekli oštećeno vozilo, a nedaleko od vozila tijelo N.M. iz Beograda.

“Na lice mjesta izašao je i doktor Doma zdravlja kao i pripadnici spasilačkog društva ‘Wolf’ koji su zbog nepristupačnosti terena angažovani na izvlačenju tijela”, naveli su iz PU Foča.

Iz policije su rekli da je uvođaj izvršen od strane policajaca, a o svemu je obavješten dežurni tužilac nadležnog tužilaštva koji je naložio da policajci preduzmu sve mjere i radnje na dokumentovanju navedenog događaja.

“Obdukcija tijela će biti izvršena sutra po naredbi Okružnog javnog tužilaštva Trebinje”, zaključuje se u saopštenju, pišu Nezavisne.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh