Crna hronika

Ovo je mladić koji je poginuo u stravičnoj nesreći u Rajlovcu

Tužne vijesti su došle iz Sarajeva o smrti našeg sugrađanina Suada Čurića

U stravičnoj saobraćajnoj nesreći u Rajlovcu, poginuo je Suad Čurić iz Bugojna.

– Tužne vijesti su došle iz Sarajeva o smrti našeg sugrađanina Suada Čurića. Naše dove su uz njega i njegovu porodicu. Onaj koji preseli sa ovog svijeta nikada nas zapravo ne napušta, jer i dalje živi u našim srcima i našim dovama.

Da ga Allah dž.š. nagradi lijepim dženetom i oprosti mu grijehe a njegovoj porodici, prijateljima i voljenima podari sabura – objavio je portal Infobugojno.

Podsjetimo u ulici Safeta Zajke, na području općine Novi Grad Sarajevo, danas se dogodila saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali jedan autobus i jedno putničko vozilo.Na mjesto događaja odmah su izašli policijski službenici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo i ekipa Zavoda za hitnu medicinsku pomoć Kantona Sarajevo čiji ljekar je konstatovao smrt vozača putničkog vozila,piše Avaz

Kako su za portal “Avaza” potvrdili iz Dežurnog operativnog centra MUP-a KS, autobus Centrotransa je prevozio djecu od kojih se osmero požalilo na povrede.

– Osmero djece se žalilo na povrede. Djeca su prevezena na Klinički univerzitetski centar u Sarajevu. Za sada nemamo više informacija, pratimo stepen povreda. Uviđaj je završen u 19:10 i saobraćaj na tom dijelu je normalizovan – rekli su nam iz MUP-a KS.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh