Crna hronika

Roditelji Džene Gadžun: Umjesto da ti kupujemo i biramo haljinice, birali smo nišane…

Roditelji tragično preminule djevojčice Džene Gadžun iz Kaknja objavili su da su na mezar djevojčice postavili nišane.

Džena Gadžun - Ekskuziva

Tim povodom oglasili su se emotivnom objavom.

– Umjesto da ti kupujemo i biramo haljinice, birali smo nešto drugo, birali smo nišane, ukrašavali mjesto na koje si prerano otišla, mjesto koje nam je jedino ostalo da te posjećujemo… Na taj put su nas odveli oni bahati, bezdušni ljudi. Oni koji su uništili tvoju mladost, ljepotu, miris, s tim su uništili i nas.

Akobogda da budu kažnjeni za nemar prema jednom nedužnom stvorenju. Znamo da si sada na ljepšem mjestu, sa sobom si odnijela i dio nas, znamo da si jedna dženetska ptičica i ako je to srcu nemoguće dokazati.

Svaki dan je teži i bolniji bez tebe. Nikada te nećemo zaboraviti u našim si srcima, mislima, duši i dovama. Volimo te lutkice naša – napisali su roditelji Amila i Muris Gadžun.

Podsjetimo, djevojčica Džena je preminula na KCUS-u nakon rutinske operacije u jednoj privatnoj sarajevskoj klinici. prneosi “Ekskluziva“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh