Crna hronika

Majka bila s njim: Na groblju u Trebinju napadnut Nebojša Vukanović

Ovo je nezabilježeno i to nije prvi, već jedan od dvadeset incidenata koji su se dogodili ove godine.

Nebojša Vukanović - N1

Narodni poslanik u Skupštini RS Nebojša Vukanović napadnut je danas kada je s majkom krenuo na groblje. Za ovakve događaje najviše krivi institucije koje ništa ne rade kako bi spriječile nasilničko ponašanje.

Zastrašivanja i pritisci

U izjavi za “Avaz” Vukanović kaže da mu je prišao nosilac liste Ujedinjena Srpska, Nenada Stevandića, koji je bio veoma bahat, te da je ovo jedan u nizu nasrtaja na njega.

Mi živimo u jednom totalitarnom društvu i neki moji ljudi imaju neprijatnosti, evo baš su mi danas prijavili, sutra ćemo o tome detaljnije govoriti. Jednostavno, pola godine je ostalo do izbora, ali zastrašivanje i pritisci su kao da su izbori sad. Pokojnom ocu je bila godišnjica, pošao sam na groblje s majkom, koja je inače operisala kuk, malo teže hoda, i dok sam kupovao cvijeće iskočio je iz auta, na groblju ispred kapele ovaj kreten nosilac liste Ujedinjene Srpske, Stevandićeve, i bio veoma bahat, nepristojan. Užas. Pred majkom neko da vas napadne na groblju da je stvarno nezabilježeno i to nije prvi, već jedan od dvadeset incidenata koji su se dogodili ove godine, od poruka, poziva, dobacivanja na ulici, ovakvih unošenja... – rekao nam je Vukanović.

Zarobljene institucije

Dodao je kako živimo u totalitarnom društvu i da je ovaj događaj posljedica zarobljenih institucija koje ne funkcionišu.

Da policija, pravosuđe, a prije svega pravosuđe, rade svoj posao i da se procesuiraju nasilnici i korumpirani političari, to se vjerovatno ne bi događalo. Blage i nikakve kazne daju im podsticaj da ovako prelaze sve granice – zaključio je Vukanović.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh