Crna hronika

Esed Ahmiš: Na Ahiret je preselila plemenita duša / Supruga Mahira nije ga puštala do zadnjeg trena!

Postoje vijesti koje su očekivane, ali i one koje nas iznenade. Smrt je često iznenadna, neočekivana i bolna, a rastanak težak.

Esed efendija Ahmiš - Facebook

Posebno kada se rastaju oni koji se iskreno vole.

Priča Eseda i Mahire bila je ljubav, u pravom smislu te riječi! Onaj ko ne zna šta znači ljubav, lako je mogao naučiti gledajući Eseda i Mahiru. FACE televizija je nekoliko puta emitovala ovu emotivnu, životnu, ljubavnu priču.
25. 03. 2022. u 21:04 Face TV

Ljubav, poštovanje, uvažavanje, žrtva, trud. Često kažemo da je zdravlje najveće bogatstvo, ali to zaboravljamo! Zdravi smo, ali sretni nismo! Esed je i pored bolesti bio veseljak, čovjek, ljudina koja nikada nije klonula duhom. Zapamtite, veliki ljudi imaju velika iskušenja! Borba Eseda Ahmiša sa multiple sklerozom inspirisala je mnoge. Trenutak kada se razbolio bio je šokantan za njega i njegovu porodicu. Tada je Esed uzeo ruku svoje supruge i rekao joj da ga zbog bolesti ostavi, ako želi. Ona ga nije ostavila. Uzela je njegovu ruku, njega u svoje naručje i nije ga puštala do zadnjeg trena Esedovog života na ovom svijetu, dunjaluku. Na Ahiret je preselila jedna plemenita duša, duša Eseda Ahmiša, u mubarek petku, mubarek mjesecu!


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh