Crna hronika

Bosanski Petrovac tuguje: Ukopane majka Azra (26) i tek rođena beba

Obavljena je i obdukcija, ali rezultati još nisu poznati.

Ukopane majka Azra (26) i tek rođena beba - Facebook

Unsko-sanski kanton obavijen je tugom zbog smrti 26-godišnje Azre Bećirspahić, i njenog tek rođenog djeteta. Naime, Azra je preminula pri porodu u Kantonalnoj bolnici u Bihaću. Ova dva života, prema informacijama koje smo dobili u ovoj zdravstvenoj ustanovi, pokušali su spasiti specijalisti i medicinsko osoblje četiri različita odjela, nažalost, bezuspješno.

Još uvijek nema zvaničnih informacija o uzroku tragičnog događaja. Na cjelokupnom slučaju, a s ciljem otkrivanja stvarnog uzroka smrti, radi Tužilaštvo u saradnji sa Ministarstvom unutrašnjih poslova USK. U Bosanskom Petrovcu danas je obavljena dženaza, prenosi N1.

Načelnik ove općine Mahmut Jukić ovaj dan proglasio je Danom žalosti.

Putem mreža, mnogi su izrazili svoju tugu zbog gašenja dva života i velike tragedije koja je zadesila porodicu Bećirspahić.

Obavljena je i obdukcija, ali rezultati još nisu poznati, piše 24sata.info.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh