Crna hronika

SARA PRERAZALA VRATOVE DJECI! Policajci čuli vrištanje djevojčice, pa u kući zatekli horor

Majka iz Mičigena uhapšena je nakon jezivog napada na svoje dvoje dece, kćerku od tri godine i dečaka od samo godinu dana.

Sara Vej Bols (36) uhapšena je nakon što su policajci čuli vrištanje deteta iz njene kuće. Porodica je nekoliko dana bila zabrinuta zbog Sare, jer se nije javljala na telefon, i u novogodišnjoj noći pozvali su policiju kako bi prošla pored kuće i uverila se da je sve u redu.

Policajci su čuli vrištanje devojčice i provalili u kuću, gde su zatekli jeziv prizor. Deca su bila u kadi, isečenih vratova, a majka je stajala iznad njih oblivena krvlju mališana.

Došlo je do incidenta jer je napala policiju, a nakon hapšenja je, prenosi “Njujork post”, pričala nepovezano i govorila kako mora da žuri u banku.

Devojčici je ukazana pomoć u bolnici jer je zadobila samo lakše posekotine, ali se bebi dečaku i dalje lekari bore za život, prenosi taj list.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh