Crna hronika

Krvavi obračun na novogodišnjem nastupu Dare Bubamare, izbodene tri osobe

Sve se navodno dogodio posle tri sata ujutru

Tokom novogodišnje noći na nastupu Dare Bubamare u jednom beogradskom hotelu prošle noći izbodena su tri mladića. Incident se navodno dogodio posle tri sata ujutru, prenose srbijanski mediji.

Izvor sa lica mjesta istakao je da u hotelu u kojem je došlo do incidenta postoji više sala u kojima je bio organizovan doček. Izvođači su se mijenjali i išli su iz prostorije u prostoriju.

U jednoj je pjevao Sloba Radanović, u jednoj Aleksandra Mladenović, a u jednoj Dara Bubamara.

Kako dalje navodi, prije nego što je došlo do incidenta, dok je pjevala Dara, u dva navrata je došlo do sukoba među gostima kod bine. Pjevačica se u tom trenutku našalila, kako bi smirila situaciju,piše Avaz

“Tamo gdje pjeva Dara samo haos i ludnica”.

Nešto kasnije ponovo je došlo do sukoba kada su se gosti posvađali tokom njenog nastupa za stolom, a onda su ih konobari razdvajali.

Naime, za sada nepoznata osoba je oštrim predmetom nanijela povrede u predjelu glave i tijela M. M.(44), A. R. (40) i F. A. (27), a zatim je vozilom pobjegla u nepoznatom pravcu, piše “Blic”.

Povrijeđeni su hitno prevezeni u Urgentni centar, zadobili su lakše povrede i pušteni su na kućno liječenje.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh