Crna hronika

OTKRIVEN PRAVI RAZLOG SMRTI MERIME NJEGOMIR: Pjevačica nije preminula od karcinoma, već od ove bolesti

Pjevačici Merimi Njegomir održan je pomen povodom 40 dana od smrti.

Sahrana Merimi Njegomir

Na Novom groblju okupili su se najbliži, a kako je izvor Kurira otkrio, Merima navodno nije preminula od raka, već od sepse.

– 5 mjeseci liječena pogrešna dijagnoza. Liječili su je od heliko bakterije, koju nije imala dok ju je jeo karcinom. Samoinicijativno je otišla 30.08 kod ljekara gdje joj je ustanovljen rak. Umrla je od sepse, nije dva dana dobila antibiotike jer su čekali antibiogram – rekao je izvor blizak porodici danas na pomenu.

Podsjetimo, legendarna Merima Njegomir rođena je 9. novembra 1953. godine u Beogradu. Živjela je i radila u Beogradu. Snimila je više od 25 albuma i otpjevala neke od bezvremenskih hitova kao što su „Ivanova korita“, „Ruzmarin“, „Zbog tebe“ i mnoge druge, piše Kurir .


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh