Crna hronika

JOVANA BILA ŽRTVA ZLOSTAVLJANJA: Jurić otkrio DETALJE IZ ŽIVOTA preduzetnice koja je pronađena mrtva pored potoka na Zlatiboru

Jurić je rekao da je od Jovaninog nestanka sve vreme bio u konstantnom kontaktu sa njenom ćerkom Ljiljanom Simić.

– Ljiljana je bila potpuno iskrena o tome šta se dešavalo u prethodnom periodu u životu njene majke. Jovana je imala problem. Bila je žrtva jedne vrste zlostavljanja i nije joj bilo lako – rekao je Jurić u jutarnjem programu Prve televizije i naglasio da porodica smatra da to ipak nije bio motiv da sebi okonča život.

Jurić je otkrio da je Jovana trpela zlostavljanje od bivšeg muža.

– To su reči njene ćerke i nemam razloga da ne verujem u to. Ne mogu da pričam o tome da li Jovana prijavljivala bivšeg muža za zlostavljanje.Ljudi iz njene bliže sredine su znali za zlostavljanje – dodao je Jurić i naglasio da je policija bila obaveštena o tome.

Jovana Marjanović, podsetimo, nestala je na Zlatiboru 22. decembra uveče kad je svom partneru, sa kojim je poslednjih meseci živela na toj planini zbog posla u građevini, rekla da ide na prošeta.

Kasnije je pronađen njen mobilni u cevima kod kružnog toka na Zlatiboru, a posle nekoliko dana i njeno telo pored potoka na Tić Polju, koje je udaljeno nekih tri i po kilometara od stana u kome je živela.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh