Crna hronika

Poznat identitet stradalog u nesreći kod Novog Travnika: Došao iz Njemačke na Božić, iza njega ostala porodica, žena i dvoje maloljetne djece

Unaselju Stojkovići, u općini novi Travnik kod benzinske pumpe Tioil sinoć se oko 23:15 sati dogodila teška saobraćajna nesreća u kojoj je jedna osoba smrtno stradala, prenosi “Centralna.ba”.

Marijo - Novi

Radi se o osobi koju poznaje cijela regija, Marijo M. (37), dugogodišnjem konobaru iz Novog Travnika, koji je prije nekoliko godina napustio Novi Travnik i otišao u Njemačku. On je prije nekoliko dana stigao iz Njemačke za Božić, da sa porodicom u rodnom kraju dočeka blagdane.

Nesreća se dogodila kod benzinske crpke TIOIL u Stojkovićima, kada je automobil marke BMW udario u zid, te je vozač kolima hitne pomoći prebačen u KB Travnik, gdje je liječnik ustanovio da je osoba na žalost preminula.

Iza Marija je ostala porodica, žena i dvoje maloljetne djece, prenosi “Centralna.ba“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh