Crna hronika

“NEMAM RUKE I UMIREM” Nesrećnu ženu izujedao pas nasmrt, otkinuo joj DIJELOVE TIJELA – pokušavala da spasi sina iz čeljusti agresivne životinje

Ubrzo je umrla od zadobijenih povreda

Majka iz Viskonsina umrla je nakon napada psa 8. decembra u kojem joj je pitbul pocepao obe ruke dok je pokušavala da spase svog četvorogodišnjeg sina od životinje. Ubrzo je umrla od zadobijenih povreda.Heder En Pindžel (35), napadnuta je 8. decembra u svom domu u Bouleru, severozapadno od Milvokija.

Dečakov otac je stigao da nađe Heder kako leži na podu kupatila i žena je samo stigla da izgovori “Nemam ruke i umirem” – rekla je Pindželova sestra Šenon Pindžel, piše Vausau Dejli Herald.

Hederin sin je pronađen kako sedi na stolici u trpezariji a krv mu je tekla iz noge.

Majka dvoje dece provela je nedelju dana u bolnici pre nego što je podlegla povredama u četvrtak, saopštila je njena porodica. Otkazali su joj bubrezi i amputirane su joj obe ruke.

“Ne znamo koliko je dugo bila tamo u borbi protiv njega”Dečak Damion je dobio 70 šavova na nozi nakon što ga je ugrizao pas i kasnije je pušten iz bolnice.

Porodica veruje da se napad dogodio nakon što je Pindžel pronašala psa kako ujeda njenog sina. Pitbul je verovatno krenuo na nju dok je pokušavala da zaštiti dečaka od daljih povreda, rekli su članovi porodice.

Šejn Bernarde, otac povređenog dečaka, vratio se kući i zatekao psa kako još uvek napada nesrećnu ženu u kupatilu.

– Ne znamo koliko je dugo bila tamo u borbi protiv njega – rekla je sestra Šenon Pindžel.

Ženine povrede su bile toliko teške da nije mogla da pruži potpuni izveštaj vlastima o tome šta se dogodilo pre nego što je umrla.

Njena sestra je rekla da je pas ranije pokazivao znake agresije.

– Moja sestra ima najveće srce za životinje i jednostavno nije mogla da ga se reši. … Njeno srce je bilo preveliko i mislili su da mogu da ga poprave – rekla je Šenon.

GoFundMe kampanja je započeta za prikupljanje novca za plaćanje Pingelovih medicinskih troškova i sahrane,piše Srbijadanas

– Pas je napao njihovog sina i ona je uradila ono što bi svaka neverovatna majka učinila i žrtvovala se da bi ga spasila – napisala je Šenon Pindžel. Dobro mu ide – mnogo šavova, ali ništa previše ozbiljno. Moja sestra nije bila te sreće; izgubila je život spasavajući sina.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh