Crna hronika

Bh. policija izvršila pretres: Pronašli automatske puške, bombe, tromblon…

Policijski službenici Policijske stanice Doboj su 16. i 17. decembra na osnovu naredbe Osnovnog suda Doboj na dvije lokacije na području grada Doboja izvršili pretres.

pretres u Doboju - PU Doboj

Radilo se o stambenom objektu i putničkom vozilu koje koristi D. S.

Prilikom pretresa ukupno je pronađeno i oduzeto: plinski pištolj sa pripadajućom futrolom i 40 metaka, dvije automatske puške, 650 komada različite puščane municije, pet okvira za automatsku pušku, priručni ručno spravljeni rap sa četiri okvira i dvije bombe sašiven od tzv. “Šatorskog krila”, devet različitih ručnih bombi, jedan trenutni tromblon, jedan tromblonski nastavak, pribor za čišćenje oružja i 14 tromblonskih metaka.

Ova osoba je uhapšena, te će nakon izvršene kriminalističke obrade biti predata Okružnom javnom tužilaštvu Doboj na dalje postupanje. prneosi “Radiosarajevo“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh