Crna hronika

OVO JE NAJMORBIDNIJI KOMENTAR O POKOJNOJ KIKI: Dokle smo kao LJUDI došli?! Čitate na sopstvenu odgovornost (FOTO)

Influenserka i jutjuberka Kristina Kika Đukić oduzela je sebi život u 21. godinu, a kako kažu njeni prijatelji, digla je ruku na sebe jer nije mogla više da trpi internet nasilje.

Naime, njeni saradnici tvrde je je ona dugo bila žrtva digitalnog nasilja, a to nasilje ne prestaje ni sad kada je više nema i kada je jedan mladi život ugašen zbog govora mrženje.

Tiktoker Luka Krivokapić na svoj društvenoj mreži posle Kikine smrti oglasio se i među prvima progovorio o nasilju koji je trpela pokojna influenserka, osudivši sve koji su ružno i bezobrazno napadali Kiku dok je bila živa, pre svega je spomenuo i Baku Praseta, podsetivši na sukob koji su imali pre dve godine, a i na pesmu koju je Baka snimio za Kiku gde je javno proziva i ruga joj se.

Krvokapić je na Tiktoku objavio jedan od najgnusnijih i najmorbidnijih komentara napisan posle Kikine smrti: “Ma nema veze može se j*bati i mrtva, dobra cupi šteta da je crvi jedu”.

I posle Kristinine smrti nasilje nad njom ne prestaje. Totalno se izgubila granica pristojnosti, saosećanost, empatija i žal za jednim mladim izglubljenim životom.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh