Crna hronika

UŽAS U BIH: TRENER DJEVOJČICU NAPIO I OBLJUBIO, NJENOJ MAJCI NUDIO POSAO DA GA NE PRIJAVI

Milenko Tomić (59), bokserski trener iz Bijeljine, ostaće još dva mjeseca iza brave, a osumnjičen je da je napio pa obljubio četrnaestogodišnjakinju koju je trenirao, da bi nakon toga obećao da će naći posao za njenu majku ukoliko ga roditelji djevojčice ne prijave.

hapšenje - Hayat

Uz navođenje inicijala, saopštio je to Okružni sud u Bijeljini, koji je objavio detalje ovog stravičnog slučaja, o kojem se pisalo kada je Tomić uhapšen, a iza brave, po novom rješenju, može ostati do 4. februara 2022.

Prethodno je tužilac ovom sudu dostavio prijedlog za produženje pritvora Tomiću, navodeći da je on dosad nekoliko puta pokušao da kontaktira oca djevojčice, a posljednji put je to učinjeno 24. novembra.

Obrazlažući svoj prijedlog na ročištu, tužilac je istakao da istraga još nije završena pošto nisu saslušani svi svjedoci, niti izvršena sva potrebna vještačenja. Tužilac očekuje da bi se istraga u predstojeća dva mjeseca mogla nesmetano okončati.

S druge strane, odbrana je tvrdila da nema potrebe za produženjem pritvora, a i Tomić se potpuno pridružio tvrdnji svog branioca. Sud je, međutim, utvrdio da postoji sumnja da je Tomić obljubio djevojčicu koju je trenirao boks.

Ovakav zaključak proizilazi prije svega iz iskaza žrtve datog u Policijskoj stanici Bijeljina u prisustvu tužioca i psihologa, u kome je ona detaljno opisala sve okolnosti koje se odnose na ponašanje osumnjičenog prema njoj, ali isto tako i iz iskaza djevojčicine majke i njenog oca – ističe Sud.
Sud ističe da postoji sumnja da je Tomić od avgusta do septembra, kao trener Bokserskog kluba Radnik Bijeljina, u kojem je djevojčica trenirala boks, više puta nagovarao maloljetnicu da pristane na polne radnje s njim. prneosi “Hayat“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh