Crna hronika

Evo zašto je Karleuša na sahrani Milutina Mrkonjića oko ruke nosila crnu traku: MNOGI SU OVO VIDJELI, A NISU ZNALI ZNAČENJE

Jelena Karleuša ispratila je juče, 2. decembra, Milutina Mrkonjića na večni počinak.

Ona je sa dvoje prijatelja došla na Novo groblje kako bi se oprostili od Milutina i pružili podršku Ani Bekuti, sa kojom je Jelena posljednjih godina u veoma bliskim odnosima.

Mnoge je ganuo njihov dugi zagrljaj na Novom groblju, kao i objava koju je Jelena posvetila Ani i Milutinu dan nakon što je Mrkonjić sahranjen.

Međutim, ono što su mnogi komentarisali jeste crna traka koju je Jelena nosila oko ruke, na Milutinovoj sahrani, i pitali su se šta simbolizuje.

Kako saznajemo, Jelena je crnu traku oko ruke ponijela u znak žalosti, s obzirom na to da se na groblju nije pojavila u crnini, već u bež kombinaciji.

– Članovi porodice nose flor, obično na odejći na grudima, to je ono što je ljudima poznato, a Jelena je crnu traku oko ruke ponijela kako bi iskazala žalost, jer nije bila u crnini – rekao je Jelenin blizak prijatelj za Telegraf.rs.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh