Crna hronika

Mladić u Mostaru opljačkao apoteku i kladionicu: Policija ga pronašla zbog narandžastih patika

Mostarski policajci danas su, kako saznajemo, brzom intervencijom pronašli i uhapsili Z. P. (22), koji je u prijepodnevnim satima počinio dva razbojništva.

Mostarska policija - Jabuka.tv

On je maskiran i naoružan nožem upao u apoteku kod Carinskog mosta gdje je uz prijetnju nožem od uposlenice uzeo novac te pobjegao skuterom, a potom je to isto učinio u kladionioci u ulici Stjepana Radića.

Nedugo nakon prijava o ova dva razbojništva, policija se dala u potragu za njim te je ubrzo i pronađen, ponajviše zahvaljujući opisu odjeće koju je imao na sebi, kao i upečatljivim narandžastim patikama.

Kako je potvrđeno iz MUP-a Hercegovačko-neretvanskog kantona, on je tokom kriminalističke obrade priznao počinjenje krivičnih djela koja mu se stavljaju na teret, piše “Crna-hronika“.

Također, utvrđuje se njegova eventualna povezanost s razbojništvom počinjenim u ponedjeljak na štetu kladionice na trgu Musala.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh