Crna hronika

Oglasila se supruga preminulog pjevača Jasmina Hasića nakon dženaze: “Ja ću te u srcu i duši nosit za života”

Djela samo nosimo, a tvoja su očito golema, poručila je Jasmina

Jasmina i Jasmin Hasiić - avaz

Mladom pjevaču iz Srebrenika, Jasminu Hasiću, koji je preminuo u 36. godini nakon borbe sa opakom bolešću, danas je u prisustvu velikog broja njegovih prijatelja, porodice i komšija klanjana dženaza.

Nakon Jasminove dženaze emotivnom porukom oglasila se njegova supruga Jasmina koja se zahvalila svima koji su došli na posljednji Jasminov ispraćaj.

– Današnji broj prisutnih pokazuje tvoju vrijednost. Hvala Vam svima, koji ste bili fižički prisutni i koji ste i jeste uz nas. Djela samo nosimo, a tvoja su očito golema. A ja ću te u srcu i duši nosit za života. Niko i nikad mjesto zauzeti ne može. Jer srce je tebe puno! Hvala ti za sve najljepše godine – napisala je jasmina na Facebooku objavivši fotografiju sa Jasminom. prneosi “Avaz“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh