Crna hronika

VAŽNO SAOPŠTENJE PORODICE MERIME NJEGOMIR; Objavili detalje o komemoraciji i sahrani proslavljene pjevačice

Legendarna pjevačica Merima Njegomir preminula je 20. novembra u 69. godini nakon borbe sa opakom bolešću

Pjevačica anđeoskog glasa biće sahranjena u utorak, u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju. Njena porodica oglasila se saopštenjem u kom su otkrili detalje o njenoj sahrani. Kako je odlučeno, prije sahrane održaće se i komemoracija:

– Sa neizmjjernom tugom i bolom, obavještavamo rodbinu, brojne prijatelje i poštovaoce, da je naša draga majka i baka, Merima Njegomir, preminula 20.11.2021. godine. Komemoracija će se održati u zgradi Radio Beograda u Kamenoj sali 23.11.2021. godine u 11.00 Izjave saučešća porodica ce primati istoga dana u Crkvi Svetog Nikole, na Novom groblju u Beogradu od 12.30. Opelo počinje u 14.00 časova, nakon čega ćemo našu Merimu ispratiti do Aleje zaslužnih građana. Neutješna porodica- piše u saopštenju.

Merima je rođena 9. novembra 1953. godine u Beogradu.

Snimila je više od 25 albuma i otpevala neke od bezvremenskih hitova kao što “Ivanova korita”, “Ruzmarin”, “Što je lepo kad se neko voli”, “Ali pamtim još”, “Opilo nas vino”, “Kad zaškripi kapija”, “Bol bolujem”, “Zelene su oči tvoje”, “Da nije ljubavi tvoje”, i mnoge druge.

Iza sebe je ostavila četvoro djece: kćerke Milicu, Jelenu, Ljubicu i sina Marka.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh