Crna hronika

Otac malene Džene objavio status od kojeg bi i kamen zaplakao: “Dok babino srce kuca, kucat će za tebe, lijepo mi spavaj”

U međuvremenu, policija, tužilaštvo i inspekcija utvrđuju sve okolnosti koje su dovele do ove velike tragedije

senzacija

Dušo moja da te dragi Allah uvede u lijepi dženet. Dok babino srce kuca, kucat će za tebe, lijepo mi spavaj. Voli te tvoj Babo puno. Ovo je napisao Muris Gadžun, otac preminule djevojčice Džene Gadžun koja je u nedjelju preminula.

Kao što je već poznato, djevojčica je operirana u privatnoj klinici u Sarajevu. Njeno stanje se iksompliciralo i ona je kolima Hitne pomoći prebačena na KCUS.


Nažalost, spasa nije bilo.

U međuvremenu, policija, tužilaštvo i inspekcija utvrđuju sve okolnosti koje su dovele do ove velike tragedije. Paralelno s istragom, građani organiziraju proteste, koji su već održani u Sarajevu,piše Avaz

Dženaza djevojčici će biti klanjana sutra u Gornjim Lučanima kod Kaknja.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh