Crna hronika

Detalji ubistva dječaka: Ubica iz Foče tokom dana presretao ljude i pucao

Devetodogodišnji dječak koji je sinoć ubijen u Foči, niti njegova porodica nisu bili meta B.T. saznaje N1 iz izvora bliskog istrazi. Slučajno su automobilom prolazili putem kojim je išao ovaj naoružani Fočak.

ubistvo u Foci - N1

“On je išao sa puškom, oni su išli sa vozilom. Otac od nastradalog je vidio da je on sa puškom, odlučio je da ne stoji, nastavio je da vozi i onda je B.T. počeo da puca po autu. Nikakvog sukoba nije bilo”, kazao je izvor N1.

Meci bočno pogađaju auto, radi se o četiri metka, a kako navodi naš izvor, jedno zrno bilo je kobno za dječaka. Naš izvor kaže da ranijeg sukoba nije bilo, da se porodica dječaka, nesrećnim slučajem našla tu.

B.T. je tokom jučerašnjeg dana presretao i druge osobe, a izvor N1 kaže da kobni pucnji nisu bili jedini koje je juče ispalio, ali nije bilo povrijeđenih.

Građani Foče kazali su kako im je žao i ubice i djeteta te da su sistem i društvo zakazali s obzirom da je ubica bio psihički bolesnik. Iz Okružnog javnog tužilaštva u Trebinju kazali su kako postoje saznanja da je Borivoje Tešović ranije boravo na psihijatrijskoj klinici te kako nije prijavljivan za bilo kakva krivična djela.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh