Crna hronika

Majka djevojčice iz Kaknja: Sanjala sam kako je nosi mutna voda a ja je uhvatim

Amila Gadžun, majka dvogodišnje Džene koja je jučer usljed teških komplikacija nakon operacije u privatnoj klinici u Sarajevu preminula, podjelila je sa svojim najbližima kako se osjeća.

Amila Gadžun - Novi

Ona se prvenstveno zahvalila svima na riječima i podršci koju su mnogi dijelili preko društvenih mreža, te je podijelila kako se osjeća.

– Da sam dobro, znaš i sama da sam pod lijekovima. Sanjala sam je sinoć. Kao da je voda nosi, mutna voda. Na kraju je uhvatim – napisala je slomljena majka.

Podsjetimo, djevojčica koja je pala u komu nakon operacije u privatnoj poliklinici “Bejtović” preminula je jučer, a Tužilaštvo Kantona Sarajevo izdalo je naredbu za obdukciju tijela, nakon koje će se znati tačan uzrok smrti. prneosi “Avaz“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh