Crna hronika

Tuga do neba: Arnes Aganović preselio na ahiret šest mjeseci nakon supruge, ostalo troje jetima

Na Kliničkom centru u Sarajevu od posljedica teške povrede glave, preminuo je Arnes Aganović iz naselja Zagrađe kod Travnika.

Arnes Aganović - Senzacija.ba

Kako život i sudbina mogu biti teški, znaju svi stanovnici Biljanske doline koji su poznavali rahmetli Arnesa.

Nažalost, Arnesova supruga kao trudnica preminula je prije nepunih šest mjeseci, a iza nje je tada ostalo troje maloljetne djece, dvije starije djevojčice i tek rođena beba.

Saznanje da je preminuo i naš Arnes, i da je iza njega i njegove rahmetli supruge ostalo troje jetima je duboko potreslo našu zajednicu.

Ovim putem molimo Allaha dž.š da Arnesovoj majci i njegovoj dječici podari snage u ovim teškim trenutcima, a da našeg Arnesa obraduje dženetom, i da ga tamo spoji sa njegovom hanumom akobogda inšallah. O datumu i vremenu dženaze našem rahm. Arnesu, ćemo vas obavjestiti naknadno – objavljeno je na Facebooku, prenosi ibalkan.net.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh