Crna hronika

Volio je harmoniku, ona ga je i ispratila: Harmonikaši posljednji put Marinku odsvirali “Jedina moja”

Komemoracija pjevaču Marinku Rokvić održana je u Radiju Beograd. Udovica Slavica i sinovi Marko i Nikola neutješni su zbog velikog gubitka, pa su sa bolom primali saučešće Marinkovih kolega sa estrade i prijatelja, kao i onih koji su cijenili rad pjevača.

Marinko Rokviić - Srbijadanas.

Legendarni pjevač biće sahranjen na Novom bežanijskom groblju gdje se danas okupio veliki broj poznatih ličnosti.

Kada je krenula povorka prema koji su došli da posljednji put ispoštuju Marinka Rokvića, a harmonikaši su pratili uz stihove njegove pjesme “Jedina moja” što nikoga nije ostavilo ravnodušnim.

Podsjetimo, na groblju su se okupili porodica, prijatelji, pjevači, među kojima su Željko Samardžić, Aco Pejović, Beki Bekić, Aca Ilić sa suprugom, Aleksandra Prijović i mnogi drugi, kao i sam vrh naše države, na čelu sa predsjednikom Republike Srbije Aleksandrom Vučićem. prenosi “Novi“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh