Crna hronika

Tuga u BiH: Jučer dženaza ocu, danas sinu

Umjestu Previla kod Srebrenika, jučer je klanjana dženaza Nailu Arnautoviću, a danas će, prema osmrtnici objavljenoj na Facebook stranici pogrebnog preduzeća “Selam d.o.o.”, biti klanjana i dženaza njegovom sinu Damiru Arnautoviću koji je preminuo jučer nekoliko sati prije ukopa svog oca Naila.

Arnautovic Damir - Novi

– Dana 30. 10. 2021.godine na ahiret je preselio Arnautović (Naila) Damir sa Previla u svojoj 47.godini života. Dženaza će se obaviti u nedjelju, 31. 10. 2021.godine, a polazi ispred kuće žalosti na Previlama u 14 sati na mezarje u Previlama, gdje će se klanjati dženaza i izvršiti ukop – objavljeno je na Facebook stranici “Selam d.o.o.”.

Mustafa Kovač, direktor pogrebnog preduzeća “Selam” d.o.o. iz Srebrenika, potvrdio je sinoć da su preminuli otac i sin iz mjesta Previla, kako prenosi Avaz. prneosi “Novi“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh