Crna hronika

Maloljetnica nestala u bh. gradu

Šestnaestogodišnja djevojka inicijala S. V. otišla je u ponedjeljak, 25. oktobra, od kuće i nije se vratila te je njen brat policiji prijavio nestanak.

Mostarska policija - Jabuka.tv

Naime, Policijskoj upravi Mostar se u utorak, 26. oktobra u 17.50 sati, obratio A.V.(2002) iz Mostara, nastanjen u Ulici blajburških žrtava, i prijavio nestanak svoje maloljetne sestre S. V.(2005). Prijavio je kako je ona dan ranije oko 13.30 sati otišla od kuće.

O navedenom događaju se poduzimaju sve potrebne mjere i radnje, objavilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova Hercegovačko-neretvanskog kantona na internet stranici.

Podsjetimo, u Mostaru je ranije ovog mjeseca također prijavljen nestanak jedne djevojke. Na kraju se ispostavilo da se ona udala, piše Radio Sarajevo.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh