Crna hronika

OBILJEŽENO MJESTO GDE JE SPALJENA PORODICA ĐOKIĆ Na zemlji gdje su nađena tijela prizor koji ledi krv u žilama

Na mjestu monstruoznog ubistva u ataru sela Moravac policijskom trakom označeno je tačno mesto na kojem su spaljena tela Gorana (57), Gordane (56) i Lidije (26) Đokić, koji su u noći između 26. I 27. septembra oteti i likvidirani.

Tijela Đokića nađena su u obližnjoj jami, pored platoa ispred stare separacije peska na mestu zvanom “Dudine bare”, kraj koje su prethodno zapaljena. Policija je radi rađenja dodatnih istražnih radnji, odredila tačno mesto na kojem su tela spaljena, i ogradila ga trakom, za šta je malo reći da prizor – ledi krv u žilama. Zbog ubistva porodice Đokić uhapšeni su Goran Džonić, brat od tetke ubijenog vlasnika menjačnice, njegovi sinovi Stefan i Milan Džonić, kao i dvojica braće iz Moravca K.M. i A. M. kojima se stavlja na teret krivično delo teško ubistvo u saizvršilaštvu. Prvo je uhapšen Goran Džonić, nakon čega su na imanju njegovog sina, pronađene zakopane pare – 43.000 evra koje su pripadale Đokiću.

Braću A.M. i K.M., koje u selu znaju kao Jojke, Džonić je optužio da su ga navodno primorali da učestvuje u zločinu ali da on navodni nije ubio rođake. Oni pak negiraju bilo kakvu umešanost, kao i sinovi Džonića koji su kobne noći bili na svojim radnim mestima – jedan u Kopnenoj zoni bezbednosti a drugi u vatrogasnoj stanici. Policija intenzivno radi na slučaju i proverava sve okolnosti kako bi se utvrdilo da li je zaista bilo više aktera zločina ili Džonić pokušava da umanji svoju odgovornost za krivično delo za koje je zaprećena doživotna robija.

Na mestu monstruoznog ubistva u ataru sela Moravac policijskom trakom označeno je tačno mesto na kojem su spaljena tela Gorana (57), Gordane (56) i Lidije (26) Đokić, koji su u noći između 26. I 27. septembra oteti i likvidirani.

Tela Đokića nađena su u obližnjoj jami, pored platoa ispred stare separacije peska na mestu zvanom “Dudine bare”, kraj koje su prethodno zapaljena. Policija je radi rađenja dodatnih istražnih radnji, odredila tačno mesto na kojem su tela spaljena, i ogradila ga trakom. Zbog ubistva porodice Đokić uhapšeni su Goran Džonić, brat od tetke ubijenog vlasnika menjačnice, njegovi sinovi Stefan i Milan Džonić, kao i dvojica braće iz Moravca K.M. i A. M. kojima se stavlja na teret krivično delo teško ubistvo u saizvršilaštvu.

Prvo je uhapšen Goran Džonić, nakon čega su na imanju njegovog sina, pronađene zakopane pare – 43.000 evra koje su pripadale Đokiću. Braću A.M. i K.M., koje u selu znaju kao Jojke, Džonić je optužio da su ga navodno primorali da učestvuje u zločinu ali da on navodni nije ubio rođake.

Oni pak negiraju bilo kakvu umešanost, kao i sinovi Džonića koji su kobne noći bili na svojim radnim mestima – jedan u Kopnenoj zoni bezbednosti a drugi u vatrogasnoj stanici. Policija intenzivno radi na slučaju i proverava sve okolnosti kako bi se utvrdilo da li je zaista bilo više aktera zločina ili Džonić pokušava da umanji svoju odgovornost za krivično delo za koje je zaprećena doživotna robija.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh