Crna hronika

MONSTRUM ŠOKIRAO IZJAVOM U POLICIJI: Tjerao Gorana da gleda kako mu ubija ženu i dijete, pa spalio lice jednoj od žrtvi

MONSTRUM ŠOKIRAO IZJAVOM U POLICIJI: Terao Gorana da gleda kako mu ubija ženu i dete, pa spalio lice jednoj od žrtvi

srbijadanas

Kada je policija došla po Gorana Džonića prvo je rekao da je Đokiće najverovatnije ubio njegov sin, ne znajući da je temeljna policijska istraga već utvrdila da je on počinio gnusni zločin.

Ubistvo porodice Đokić bilo je dobro pripremljeno i isplanirano, a istraga o jednom od najmonstruoznijih zločina koji se poslednjih decenija dogodio u Srbiji izazvao je veliku pažnju javnosti!

Niko nije očekivao ovakav rasplet – kao osumnjičeni za ovo surovo ubistvo priveden je Goranov brat od tetke – Goran Džonić.

Osumnjičeni je bivši vatrogasac. U noći ubistva supruzi je kazao da ide na pecanje. Kako se saznaje, često je pecao na Moravi koja je vrlo blizu mesta gde je porodica spaljena.

Zločin je bio unapred pripremljen, Goran je spremio kantu sa benzinom, a skuter parkirao u ataru sela Tešica. Pošto je ubio i zapalio žrtve, on se njihovim automobilom odvezao do sela Tešica gde je vozilo takođe spalio, a na istom mestu ga je čekao skuter na koji je seo i pobegao.

On je monstruozni zločin pripremao više od šest meseci poput profesionalca, pratio im kretanja, a sef sa novcem locirao je dok im je prao automobil. Zatim je osmislio kako da ih otme, surovo ubije, zapali i zakopa u jami.

– Zahvaljujući upornom i samopregornom radu pripadnika Policijske uprave za grad Niš, pripadnika Policijske uprave za grad Beograd, posebno njegovog 3. Odeljenja, kao i Uprave kriminalističke policije, zatim Osnovnog javnog tužilaštva u Aleksincu i Višeg javnog tužilaštva u Nišu, uspeli smo da dođemo do jednog lica za koga osnovano sumnjamo da je učestvovalo u monstruoznom ubistvu porodice Đokić – naveo je Vulin u pisanoj izjavi.

– Goran je bio vrlo obazriv čovek, nepoverljiv. Ne bi tek tako pustio nekog nepoznatog u auto. On je kobne noći povezao nekoga koga je dobro poznavao ili mu je neko preprečio put i na silu ušao u kola – govorilo se tokom trajanja istrage.

Najmonstruozniji detalj je svakako pretpostavka o tome kako se tačno dogodilo ubistvo.

– Sudeći po tome kako su zatečeni ostaci tela troje Đokića, postoji pretpostavka da su ubice prvo ubile Lidiju i Gordanu, a da je Goran bio primoran da to gleda.

Kako je ranije prenela Nova S, dva tela su bila potpuno ugljenisana, dok je trećem bilo spaljeno lice. Upravo zbog toga se sumnja da su Đokići nakon ubistva zapaljeni.

U dvorištu jednog od sinova Gorana Džonića policija je pronašla 43.000 evra, za koje se sumnja da su deo novca koji im je kobne večeri otet,piše Srbijadanas


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh