Crna hronika

Oglasili se iz porodice prozvanog para: Tvrde da nisu povezani sa smrću Aide Tursunović

Nakon što smo objavili potresnu vijest o smrti mlade Aide Tursunović iz Srebrenika, javnost je počela da se zanima o detaljima ove tragedije.

Armina Mahmutović - Facebook

Pravu buru je podigla Aidina majka. Sa par objava na društvenim mrežama izazvala je lavinu negativnih komentara.

Ona je, sudeći po navedenim objavama, za smrt optužila Aidinog bivšeg muža Armina Mahmutovića i njegovu sadašnju djevojku Aidu Musić.

Građani su mogli samo nagađati zašto se ovaj par optužuje za smrt mlade djevojke.

Kako portal Crna-Hronika nezvanično saznaje, Aida Tursunović je počinila samoubistvo vješanjem. Njena majka je, pod traumom i shrvana emocijama, ovim objavama očigledno željela da otkrije razlog Aidinog puta u smrt.

Međutim, oglasili su se i iz porodice prozvanog para. Tvrde da su i oni preživjeli pravi pakao nakon ovih optužbi.

Kćerkin joj “muž” bivši je od prošle godine, rastavljen. Nisu mu davale mira da i s kim otpočne novi život. Pravile su na 100-tine raznih lažnih profila, tako i druge osobe ugrožavale. Tako da njena objava je lažna i prijavljena u policiji. Grozno je nekog za smrt optužit ko nema veze s tim. Prije smrti njena kćerka je pismo ostavila, tako da tu piše istina. Niko nikog nije ubio. Niti je ko muž ovdje, a ni ljubavnica” – napisala je izvjesna Vahida, a u potpis je stavila “bivši muž”.

O ovom slučaju se još nisu oglasili iz MUP-a Tuzlanskog kantona.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh