Crna hronika

POLICIJA PRONAŠLA DUŽNIKE UBIJENOG GORANA: Svi su saslušani, pominje se kamata, a JEDAN JE POSEBNO INTERESANTAN

Policija je pronašla dosta dokaza koji upućuju u to šta se desilo i zbog čega se desilo

espreso

Inspektori su tokom istrage ubistva porodice Đokić iz Aleksinca došli do nekih dužnika Gorana Đokića (57), koji su saslušani u policiji, a ispostavilo se da je jedan meštanin Aleksinca čak i robijao zbog napada na vlasnika menjačnice. Kako naš izvor otkriva, inspektori su pronašli osobe koje su ranije imale sukob s vlasnikom menjačnice, koji je mnogima pozajmljivao novac, priča se i na kamatu, a posebno interesantan im je bio čovek koji je 2016. fizički nasrnuo na Gorana, zbog čega je navodno bio osuđen i na zatvorsku kaznu.

Nije velika suma

– Sin tog čoveka je pre pet godina pozajmio pare od Gorana, nije to bila velika suma, ali dečko valjda nije vraćao na vreme, a Goran je insistirao da mu se novac po dogovoru vrati, jer je bio izuzetno pedantan po tom pitanju i navodno nije tolerisao kašnjenje. Zbog toga se s dužnikom neko vreme prepirao, a jednog dana mu se na vratima pojavio otac dužnika i napao ga metalnom šipkom. Došlo je i do tuče i taj meštanin je valjda bio osuđen na četiri godine zatvora – priča za Kurir izvor upoznat sa slučajem i dodaje: – Posle toga je gradom kružila priča da je Đokić nakon napada šipkom rekao: “Kad me je napao, imao je sreće što mi je pištolj bio daleko, inače bih ja sad robijao umesto njega”.

Ministar – Ima dokaza

Ministar policije Aleksandar Vulin juče je gostovao na TV Pink, gde je rekao da niškoj policiji pomažu kolege iz Beograda. – Cela jedna porodica je zatrta, i to mirni ljudi koji nisu bili u kriminalu. Nije bilo nikakvog razloga da se takvim ljudima nešto loše desi. Policija je pronašla dosta dokaza koji upućuju u to šta se desilo i zbog čega se desilo – rekao je Vulin i naveo da ne može da otkriva mnogo o istrazi: – Prvo je nađen muški leš, on je bio gore. Gordana je identifikovana pomoću narukvice, a Lidija kose vezane u rep.

Pošto su 2. oktobra u ataru sela Moravac nađena spaljena tela Gorana Đokića, njegove žene Gordane (56) i ćerke Lidije (25), inspektori su jedan pravac istrage usmerili i na Goranove dužnike, ali i ljude s kojima je imao bilo kakav sukob. – Ovaj čovek što je tukao vlasnika menjačnice i zbog toga robijao nije profil osobe koja bi mogla da počini trostruko ubistvo. On je već saslušan u istrazi i ispostavilo se da nema veze sa zločinom – kaže izvor. On podseća da je u protekle tri nedelje policija obavila razgovore s više desetina osoba koje bi mogle da imaju neka saznanja u vezi s porodicom Đoki,piše espreso.

Prošli poligraf

– Saslušani su i njihovi rođaci, prijatelji, meštani, Goranovi dužnici do kojih se došlo. Navodno svi do sada ispitani su prošli poligraf – kaže izvor. Iako porodica Đokić nije iz kriminogene sredine i o njima svi rođaci i komšije imaju lepo mišljenje, sve se glasnije priča da je Goran davao pare na kamatu. – Istraga ide u više pravaca. Osim Goranovih kontakata, policija češlja i kontakte njegove ćerke i supruge – kaže sagovornik.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh