Crna hronika

Suljagić podijelio još jedno ratno svjedočanstvo: “Huso je bio moj komšija, imao je trojicu braće. Nijedan nije preživio genocid”

Emir Suljagić - Vijesti.ba

Emir Suljagić, drektor Memorijalnog centra Srebrenica, podijelio je na društvenim mrežama još jedno ratno svjedočanstvo.

Oglasio se na društvenim mrežama

– Huso je inače bio moj komšija. Imao je trojicu braće. Odrastao sam s njima. Zijada, Nermina i Jasmina. Nijedan nije preživio genocid. I mi ćemo njihovu priču ispričati barem. I sve druge. I nema kampanje, uvreda i objeda koje će to spriječiti, napisao je Suljagić na Twitteru.

“Realno je sve ovo ovako. Ja sam fakat dosad šutio o tome, ali naprosto se stvorila jedna koalicija koja je protiv ovoga što mi radimo u Memorijanlom centru Srebrenica. Napadi na mene su jedna stvar, i pozivam ih, ali optuživati SMC da proizvodi režimski narativ je ne tako podlo četništvo”, naveo je Suljagić, piše Raport.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh