Crna hronika

Krivična prijava muškarcu koji je zapalio svoju kuću i automobile

Drama u Trebinju - Screenshot

U selu Kremeni Do u Trebinju lice čiji su inicijali D.Ž. namjerno je zapalilo svoju porodičnu kuću i automobil i protiv njega će Okružnom javnom tužilaštvu u tom gradu biti dostavljen izvještaj o izvršenom krivičnom djelu izazivanje opšte opasnosti, saopšteno je danas iz trebinjske Policijske uprave.

U saopštenju se navodi da je Policijskoj stanici Trebinje juče u 18.05 časova prijavljeno da je lice D.Ž. namjerno zapalilo kuću i automobil “zastava 128”.

Dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Trebinju događaj je kvalifikovao kao krivično djelo izazivanje opšte opasnosti, a, nakon dokumentovanja i kompletiranja predmeta, protiv osumnjičenog će Okružnom javnom tužilaštvu biti dostavljen izvještaj.

Na području Policijske uprave Trebinje juče je evidentirano jedno krivično djelo, a nije bilo narušavanja javnog reda i mira i saobraćajnih nezgoda, prenose “Nezavisne“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh