Crna hronika

KRVAVA DRAMA KOD PRNJAVORA: Selo zavijeno u crno! Zoran ubio suprugu pa sebe, komšije otkrile ŠTA SE KRIJE IZA UŽASA

Višegodišnji pomućeni bračni odnosi kulminirali su u subotu ujutro velikom porodičnom tragedijom Spasojevića u prnjavorskom selu Crkvena…

Policija bh. entiteta RS - Nezavisne.com

Višegodišnji pomućeni bračni odnosi kulminirali su u subotu ujutro velikom porodičnom tragedijom Spasojevića u prnjavorskom selu Crkvena, kada je 56-godišnji Zoran nožem zaklao svoju tri godine mlađu suprugu Draganu (53), a zatim se ubio strujnim udarom.

Krvava drama odigrala se na njihovom porodičnom imanju, tačnije u prodavnici u prizemlju porodične kuće, gdje je jutros nešto prije 7 sati svoju gazdaricu, Draganu, u lokvi krvi i zaklanu zatekla šokirana prodavačica.

Tijelo njenog supruga, ubrzo je pronađeno u podrumu kuće. Kako saznajemo sa mjesta tragedije, oko zgloba ruke pronađen mu je strujni kabal, kojim je, nakon počinjenog zločina, izazvavši kratki spoj, prekratio i svoj život, prenosi Srpskainfo.

– Opšte je poznato da već godinama Dragana i Zoran nisu živjeli u dobrim bračnim odnosima. Niko tačno ne zna zašto ali tako je bilo. U, kako se pokazalo, trajno pomućenim bračnim vodama, najviše su ih održavali troje odrasle djece, mada su u porodičnom domu praktično živjeli odvojeno – pričaju šokirani meštani, piše Kurir.

Ipak, malo je ko od njih mogao i slutiti da će se ti nesporazumi okončati užasnim ubistvom i isto takvim samoubistvom.

Komšije se prisjećaju da im je Dragana pričala da joj je „sve prekipjelo“ i nagoviještavala da će da zatvori tu porodičnu prodavnicu. Čak je, navodno, planirala da joj u subotu bude posljednji dan rada u prodavnici, ne sluteći da će joj to, zapravo, biti posljednji dan u životu.

– Dragana je metlom mela ispred prodavnice i kada je, desetak minuta prije 7 sati, ugledala Dragana ušla je u prodavnicu, a on za njom. Već smo se nekako bili navikli na njihove i javne svađe, pa i kada smo čuli više puta „joj, joj!“ Nismo ni slutili da će sve tako biti munjevito i tragično. Toga ćemo biti svjesni tek kada je, po ulasku u prodavnicu, njihova radnica-prodavačica počela da zapomaže – pričaju komšije.

Oni su ubrzo potom, u podrumu kuće, pronašli i Draganovo beživotno tijelo, sa već pripremljenim kablom omotanim oko ruke, kao i prekidačem kojim ih je stavio u strujni pogon. Očito da je to bio završni čin njegovog paklenog plana da na tako užasan način, ugasi i i suprugin i svoj život.

Iz Policijske uprave Banjaluka saopštili su da je policijskim službenicima Policijske stanice Prnjavor u subotu ujutro prijavljeno da je u mjestu Crkvena, u prostorijama trgovinske radnje, koja se nalazi u sklopu stambene kuće, pronađeno beživotno tijelo D.S.

– Pregledom kuće, u podrumskim prostorijama pronađeno je i beživotno tijelo Z.S. O događaju je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva, Banjaluka koji je izašao na lice mjesta događaja i rukovodi uviđajem-rekli su iz banjalučke Policijske uprave ne navodeći detalje.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh