Crna hronika

Vatrogasno vozilo udarilo pješakinju i usmrtilo je na licu mjesta

Protiv vozača vatrogasnog vozila čiji su inicijali A.S. biće podnesen izvještaj zbog sumnje da je počinio krivično djelo ugrožavanje javnog saobraćaja

vatrogasno vozilo - Fokus

U saobraćajnoj nesreći u mjestu Tršić na području Zvornika poginula je žena koju je, dok je pješačila, udarilo vatrogasno vozilo.

Tijelo žene prevezeno je u Zavod za sudsku medicinu Bijeljina, gdje će biti izvršena obdukcija, saopšteno je danas iz Policijske uprave Zvornik. prenosi “Hayat“.

Policijskoj stanici Kozluk prijavljeno je sinoć oko 21.00 sat da se u mjestu Tršić, na magistralnom putu Zvornik-Bijeljina, dogodila saobraćajna nesreća u kojoj je pješak smrtno stradao.

Policija je izvršila uviđaj.

Protiv vozača vatrogasnog vozila čiji su inicijali A.S. biće podnesen izvještaj zbog sumnje da je počinio krivično djelo ugrožavanje javnog saobraćaja.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh