Crna hronika

Tuga: Preminuo planinar i profesor Nijaz Kovačević

Krajina i, njegova rodna Velika Kladuša, jutros su obavijene tugom.

Nijaz Kovacević - Radiosarajevo

Naime, u 46. godini, a nakon tuge i teške bolesti, preminuo je Nijaz Kovačević, profesor i planinarski vodič Planinskog saveza Federacije

“Obavještavamo sve naše prijatelje, radne kolege te učenike naše škole da je nakon duge i teške bolesti prestalo da kuca srce našeg radnog kolege Nijaza Kovačevića.

Rahmetli Nijaz je rođen 4. septembra 1975. godine, po zanimanju je bio diplomirani inžinjer mašinstva i čitav svoj radni vijek je proveo kao predavač mašinske grupe predmeta u JU I SŠ Dr. Husein Džanić”, napisali su iz škole u kojoj je radio cijeli svoj život.

Kako su obavijestili, dženaza će biti obavljena u nedjelju, 15. augusta na porodičnom mezarju Čajići – Memagići u Cazinu nakon podne namaza.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh