Crna hronika

Tijelo muškarca za kojim se u BiH tragalo od decembra pronađeno u pećini

Kako je saopćila Policijska uprava Banja Luka, tijelo je u pećini pronašao pripadnik speleološkog društva “Ponir”

muškarac, tijelo - Fokus

U pećini u mjestu Bukvalek kod Banje Luke pronađeno je tijelo Miće Baralića, čiji nestanak je banjalučkoj policiji prijavljen u decembru prošle godine.

Kako je saopćila Policijska uprava Banja Luka, tijelo je u pećini pronašao pripadnik speleološkog društva “Ponir”, javlja Faktor.

– Policijski službenici su uz pomoć pripadnika speleološkog društva “Ponir” iz pećine izvukli beživotno tijelo. Uz saglasnost dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka na mjestu događaja izvršen je uviđaj u prisustvu doktora mrtvozornika Doma zdravlja Banja Luka. U Zavodu za sudsku medicinu RS-a obavljena je obdukcija. Identifikacijom leša utvrđeno je da se radi o Mići Baraliću, čiji je nestanak prijavljen Policijskoj upravi Banja Luka 22.12.2020. godine – naveli su iz policije.

Podsjetimo, kako je tada prijavljeno, Baralić je posljednji put viđen 19. decembra dok se iz pravca Bukvaleka kretao prema Šeheru, odakle mu se izgubio svaki trag.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh