Crna hronika

UMRO PJEVAČ ‘MOSTAR SEVDAH REUNIONA’: SINOĆ ODRŽAO KONCERT U MAKARSKOJ

Milutin Sretenović Sreta, pjevač „Mostar Sevdah Reuniona“ umro je jutros u Makarskoj u hotelskoj sobi, njakon što je sinoć ovaj popularni sastav u Ljetnom kinu održao sjajan koncert.

Milutin Sretenović Sreta - Hayat

Šokiran sam, izgubili smo divnog čovjeka i vrhunskog umjetnika. Naravno, prekidamo koncerte “Mostar Sevdah Reuniona”. Večeras je trebao biti koncert u Šibeniku i dan kasnije u Trogiru – rekao je potreseni producent koncerata Tomislav Kašljević.
Kako nam kaže Sreta je sinoć posljednju pjesmu otpjevao “Čudna jada od Mostara grada”. Nakon toga nije želio ni večerati, već se povukao u hotelsku sobu.

Sretin cimer, bubnjar Senada Trnovac, jutros nakon doručka se vratio u hotelsku sobu te je nažalost primjetio da Sreta ne diše i pozvao je Hitnu pomoć koja je konstatirala smrt, piše Avaz.ba.

Sreta je imao 74 godine i proslavio se učešćem u emisiji “Nikad nije kasno”.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh