Crna hronika

Ovo je mladić iz Hadžića koji se utopio u Boračkom jezeru

Nesretnom mladiću će danas nakon ikindije namaza biti klanjana dženaza ispred džamije u Kahrimanima

Fatih Fišo - avaz

Poznat je identitet mladića iz Hadžića koji se jučer u popodnevnim satima utopio u Boračkom jezeru. Kako saznaje portal „Avaza“, radi se o 18-godišnjem Fatihu Fiši.

Nesretnom mladiću će danas nakon ikindije namaza biti klanjana dženaza ispred džamije u Kahrimanima. Iza Fatiha Fiše ostali su otac Hasib, majka Senija i sestra Sumeja.

Na društvenim mrežama od nastradalog mladića opraštaju se brojni prijatelji. Posljednji pozdrav uputili su i iz Osnove škole “9. maj” Pazarić.

– Tužne vijesti ne biraju vrijeme. Ponekad dolaze čekivano, često iznenada. Zatekla nas je vijest da je na bolji svijet preselio naš bivši učenik Fišo Fatih. Porodici i prijateljima, upućujemo izraze saučešća – napisali su iz OŠ “9. maj”.

Podsjećamo, iz Operativnog centra Policijske uprave Konjic jučer su nam rekli da je tijelo maloljetnika izvučeno u 11:50 sati.

– Pokušali su reanimirati lice, ali bezuspješno. Uviđaj je obavljen – kazao je dežurni operativni iz PU Konjic.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh