Crna hronika

Tokom nevremena u Bihaću grana s drveta pala na jednu osobu i usmrtila je

U velikom nevremenu koje je danas pogodilo područje Bihaća poginula je jedna osoba nakon što je na nju pala grana sa drveta, potvrđeno je za Klix.ba u MUP-u Unsko sanskog kantona.

vjetar - Tuzlanski

Kako javljaju tamošnji mediji veliki broj osoba javio se u Kantonalnu bolnicu s različitim povredama koje su zadobili tokom oluje.
U jednoj od glavnih bihaćkih ulica saobraćaj je bio blokiran nakon što je vjetar polomio dijelove stabla kao i dijelove elektromreže.

Jak vjetar praćen kišom nanio je i veliku materijalnu štetu na području ovog grada, ali i u drugim mjestima u Krajini. Kako su nam kazali iz policije štete se još sabiraju, a nevrijeme se smirilo.

Usljed snažnog nevremena koje je trajalo od 20 minuta do pola sata obarana su stabla, a “letjele” su i stolice, suncobrani, oštećeni su krovovi, a u Cazinu je čak prevrnuto i teretno vozilo.

Na teren su izašle ekipe hitne pomoći, policije, vatrogasci kao i službe Elektrodistribucije.

Olujno nevrijeme zabilježeno je i u drugim krajevima na sjeveru i sjeverozapadu Bosne i Hercegovine. prneosi “Klix“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh