Crna hronika

Maloljetna osoba nastradala pri slijetanju četverotočkaša

Iz Policijske uprave Prijedor apelovali su na vozače da poštuju saobraćajna pravila i propise i da prilagode brzinu uslovima na kolovozu

policija RS- fokus

Policijskoj upravi Prijedor snioć oko 21.10 časova, prijavljeno je da se na nekategorisanom putu u naselju Veliko Palančište u Prijedoru, dogodila saobraćajna nezgoda u kojoj je smrtno stradalo jedno lice, javlja Anadolu Agency (AA).

U prisustvu tužioca Okružnog javnog tužilaštva Prijedor, na licu mjesta izvršen je uviđaj, pri čemu je utvrđeno da je do saobraćajne nezgode došlo slijetanjem sa kolovoza četvorotočkaša kojim je upravljalo maloljetno lice i koje je usljed zadobijenih povreda preminulo u Bolnici “Dr Mladen Stojanović” u Prijedoru.

“Policijska uprava Prijedor apeluje na vozače da poštuju saobraćajna pravila i propise i da prilagode brzinu uslovima na kolovozu. Poseban apel upućujemo biciklistima i motociklistima da se pridržavaju propisanih pravila učestvovanja u saobraćaju i roditeljima da obrate dužnu pažnju na maloljetna lica koja su učesnici u saobraćaju”, navodi se u saopštenju iz Policijske uprave Prijedor.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh