Crna hronika

U sudaru kamiona i automobila poginula žena

Policija je obavila uviđaj, naložena je i obdukcija

nesreća - Srpskainfo

U sudaru Honde i autobusa preduzeća “Centrotrans” u mjestu Surjan u opštini Mrkonjić Grad poginula je Banjalučanka Jelena Knežević (32), koja se nalazila na mjestu suvozača u automobilu, saopšteno je iz Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka. prenosi “Fokus“.

Nesreća se dogodila jučer oko 18.30 sati na magistralnom putu Banja Luka-Jajce, a vozač Honde Nikola Radumilo (35) zadobio je tjelesne povrede i zbrinut je u Univerzitetskom kliničkom centru RS.

Autobusom je upravljao Predrag Medić (53) iz Kiseljaka.

Policija u Mrkonjić Gradu obavila je uviđaj zajedno sa dežurnim tužiocem Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka, koji je naložio preduzimanje potrebnih istražnih mjera i radnji, kao i vještačenja, radi utvrđivanja okolnosti ove saobraćajne nesreće.

Naložena je i obdukcija tijela nastradale žene u Zavodu za sudsku medicinu RS.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh