Crna hronika

Stravična nesreća kod Bihaća: Golfom 4 se zabili u betonsku ogradu, poginuo mladić

Do nesreće je došlo kada je 27-godišnji vozač Golfa 4 izgubio kontrolu na Golfom 4 na cesti M5 te se zabio u betonsku ogradu.

Policija FBiH - Nezavisne.com

Jutros oko 4 sata se dogodila stravična nesreća u mjestu Kamenica kod Bihaća u kojoj je poginuo mladić (28) iz Velike Kladuše, potvrdio je Ale Šiljdedić, portparol MUP-a USK.

Do nesreće je došlo tako što je mladić izgubio kontrolu nad vozilom te se zabio u betonsku ogradu sa strane. Kako saznajemo mladić je poginuo, dok su druga dva mladića na zadnjem sjedištu automobila dobili teže tjelesne ozljede i teško su povrijeđeni.

Kriminalistički inspektori su obavili uviđaj, a nakon obavljenih vještačenja bit će poznat tačan uzrok ovog incidenta. Saobraćaj je bio obustavljen do 7.50 sati i odvijao se alternativnim pravcima. Više detalja o nesreći donijećemo uskoro, prenosi portal “Cazin“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh