Crna hronika

Radomir ženi sipao nešto u kafu, a ono što joj je potom uradio ledi krv u žilama

– Ona puno laže. Odgovaram za ubistvo Zorice i spreman sam za kaznu, ali pred svima da kažem – više bih volio da je Zorica živa, a da je ova pod zemljom – šokirao je Blagojević sve u sudnici.

Radomir Blagojević - Blic.rs

Radomir Blagojević (53), kome se sudi zbog sumnje da je bivšu partnerku Zoricu Kalinić (66) ubio u julu prošle godine tako što ju je zapali benzinom, a mjesec dana ranije silovao R. N, juče je u Višem sudu u Beogradu optužio žrtvu si*ovanja da laže i da bi više volio da je ona na “Zoričinom mjestu”.

Blagojević je priznao ubistvo Zorice Kalinić. Međutim, pošto je juče u Palati pravde R.N. posvjedočila da je kobne večeri došla kod njega kako bi mu za novac sredila kuću, a on je brutalno pretukao i si*ovao, Blagojević je skočio sa optuženičke klupe i obratio se žrtvi, prenosi Blic.

– Ona puno laže. Odgovaram za ubistvo Zorice i spreman sam za kaznu, ali pred svima da kažem – više bih volio da je Zorica živa, a da je ova pod zemljom – šokirao je Blagojević sve u sudnici.

R.N. prethodno je ispričala da se zbog djelimične amnezije ne sjeća svih detalja, ali da je poslije onoga što joj je optuženi uradio 36 sati ležala u bolnici bez svijesti. Ipak, navela je da zna da ju je udarao po glavi dok nije pala u nesvest.

– Upoznali smo se početkom januara prošle godine, ispričao mi je svoju tužnu životnu priču. Bilo mi ga je žao i nastavila sam da se družim s njim. Počeo je da mi se udvara i da mi šalje poruke, ali nije mi se sviđao kao muškarac. Pozvao me je da mu za novac očistim kuću i ja sam došla. Skuhao mi je kafu, i čim sam popila drugi gutljaj, primijetila sam da je čudna – ispričala je R.N. pred sudom.

Već poslije trećeg ili četvrtog gutljaja kafe, kako je rekla, osjećala se loše i počela je da “gubi kontakt sa stvarnošću”.

– Pretukao me je. Oči su mi bile pune krvi, izgubila sam privremeno vid – ispričala je ona.

Pronašao je sin osumnjičenog

Stefan Blagojević, sin osumnjičenog za brutalne zločine, jučer je pred sudom posvjedočio da je on pronašao R.N. u očevoj kući.

– Rekla mi je da ju je moj otac cijele noći tukao i si*ovao. Pozvao sam policiju – kazao je svjedok.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh