Crna hronika

Snimak s nadzornih kamera: Dvojica muškaraca bježe nakon paljevine kafića u Fejićevoj ulici

Požar je izbio u 4.25 sati, a prema nezvaničnim informacijama, dvije osobe su nepoznatu tekućinu, navjerovatnije benzin. prosule po objektu te potom zapalile bakljom

snimak - Screenshot

Nakon što je u Fejićevoj ulici u Mostaru jutros u potpunosti izgorio kafić “Forza”, objavljujemo i snimak s nadzornih kamera. Na snimku se vide dvije osobe s kapuljačama na glavi kako bježe od objekta koji je kasnije izgorio.

Požar je izbio u 4.25 sati, a prema nezvaničnim informacijama, dvije osobe su nepoznatu tekućinu, navjerovatnije benzin. prosule po objektu te potom zapalile bakljom. prenosi “Avaz“.

Pripadnici Profesionalne vatrogasne jedinice (PVJ) su požar gasili sve do 7.10 sati, a usljed vatrene stihije oštećeno je i jedno njihovo vozilo.

Izgorjeli su najmanje jedan stan i poslovni prostor, a više objekata je oštećeno.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh