Crna hronika

Ovo je 21-godišnji mladić koji je poginuo jučer u stravičnoj nesreći u BiH

Stravična saobraćajna nesreća dogodila se sinoć u cazinskom naselju Kovačevići u kojoj je poginula jedna osoba.

Amel Macanović - Facebook

Ovu informaciju potvrdio je Ale Šiljdedić, portparol policije MUP-a Unsko-sanskog kantona za portal Radio Sarajevo

Identitet poginulog mladića objavljen je sinoć na Facebooku. Radi se o Amelu Macanoviću, porijeklom iz mjesta Krivaja od kojeg se na društvenim mrežama opraštaju brojni prijatelji.

“Večeras je u našoj Krivaji u akšam zavladala tišina, tuga i nevjerica. Na bolji svijet je preselio Amel Macanović naš “Maći” kako smo ga od milja zvali.

Molim Uzvišenog Allaha da našem Amelu podari lijepi Džennet a porodici sabura i snage u ovim teškim trenutcima. Svi smo Allahovi i Allahu se vraćamo!”, napisao je na svom Facebooku profilu Asmir Hatić.

Podsjećamo, nesreća se desila u 18 sati na lokalnom putu u cazinskom naselju Kovačevići. Motorno vozilo Opel bh. registracija je sletilo s kolovoza i udarilo u elektro-stup.

Lakše tjelesne povrede zadobio je 37-godišnji muškarac iz Cazina.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh