Crna hronika

U teškoj saobraćajnoj nesreći poginuo 32-godišnji muškarac: Golfom 5 sletio s puta kod Čelinca

Osoba čiji su inicijali J.N. (32) iz Jošavke Gornje poginula je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila rano jutros na regionalnom putnom pravcu u opštini Čelinac, saopšteno je iz Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

Policija bh. entiteta RS - Nezavisne.com

U saopštenju se navodi da je do nesreće došlo u 00.15 kada je vozilo “golf 5”, kojim je upravljao nastradali, sletjelo s kolovoza na regonalnom putnom pravcu Jošavka Gornja.

Uviđaj je obavio dežurni okružni javni tužilac iz Banja Luke Željko Blažić zajedno sa policijskim službenicima Policijske stanice Čelinac. Naloženo je preduzimanje svih istražnih mjera i radnji na utvrđivanju okolnosti saobraćajne nesreće, kao i potrebna vještačenja i vanjski pregled tijela koji će biti obavljen u Zavodu za sudsku medicinu RS u Banjoj Luci – navedeno je u saopćenju, prenosi “Hayat“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh