Crna hronika

Jučer sahranjen Momir Lukovac: Pjevačeva sestra se oprostila tužnom porukom na Facebooku

Ovogodišnji učesnik muzičkog takmičenja “Zvezde Granda” Momir Lukovac (24), sahranjen je jučer u popodnevnim satima na groblju Šabov krug u Martinićima. Porodica i prijatelji ispratili su pjevača na vječni počinak, a suze i jecaji neutješne Momirove majke odzvanjali su grobljem.

Momir Lukovac i sestra -Novi

– Momirova majka se ne miri sa činjenicom da je ostala bez sina. Nju su članovi porodice pridržavali dok se sanduk spuštao u zemlju jer je jedva stajala na nogama. Sve vreme je pričala kroz plač: “Sine moj, izvini što te nismo razumjeli! Izvini što nisam znala šta te je mučilo! Mlad si mi otišao, šta ću sad bez tebe?” Cvijeće su donosili ljudi koji nisu nikada poznavali Momira, ali su došli da ga isprate zajedno s porodicom. Baš je bilo strašno gledati sveto. Strašno je da se tako mlad čovjek sahranjuje. Život je bio pred njim. Zamislite tu majku sad kako će dalje kroz život bez djeteta – ispričao je izvor s groblja u Crnoj Gori za Republika.rs.

Pjevačeva sestra: Sunce moje, živote moj, što me ostavi!

Jedna od pjevačevih sestara Olivera Rastoder teško je podnijela odlazak brata, pa se i na društvenim mrežama od njega oprostila potresnim riječima.

– Ponosu moj, radosti moja i srećo, zašto?! Moje sunce, moj živote, zašto me ostavi? Hiljadu puta te pitam zašto? Kako će sestra dalje bez tebe. Ne znam zašto si uradio ovo što si uradio, ali znaj da moja tuga nema kraj – napisala je Olivera u svojoj objavi. prenosi “Novi“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh