Crna hronika

Preminula Emina Ćatić, mlada majka i supruga načelnika Konjica

Emina (rođ. Perva) Ćatić iz Konjica preminula je danas u 41. godini života, potvrdili su iz Medžlisa Islamske zajednice Konjic.

Emina Ćtić - Facebook

Emina je supruga Osmana Ćatića, načelnika Općine Konjic i donedavnog šefa Kluba SDA u Predstavničkom domu Parlamenta BiH.

Iza nje su, pored supruga, ostali su ostali sinovi Kenan i Kan, neutješni majka Šehida, babo Osman, sestre Nermin, Mahira, Aida i drugi.

DŽENAZA

Objavljuje Medzlis IZ KonjicSrijeda, 14. travnja 2021.

Prema informacijama iz izvora bliskih porodici i prijateljima Emine Ćatić, ona je preminula od posljedica koronavirusa. Već neko vrijeme je vodila svoju najtežu životnu bitku, uz nastojanja supruga, porodice, prijatelja da joj na svaki način pomognu

Neslužbeno, Emina se i ranije suočavala sa stanovitim zdravstvenim problemima, a nema zvaničnih informacija koliko je to otežalo njezino zdravstveno stanje. prenosi “Radiosarajevo“.

Dženaza Emini Ćatić bit će obavljena sutra ispred Repovačke džamije u Konjicu, izna ikindije-namaza, a ukop na mezarju Musala u Konjicu.

Od Emine Ćatić danas se emotivno oprašta cijeli Konjic, porodica, komšije, prijatelji. Svi koji su je poznavali imaju samo riječi hvale za ovu mladu ženu, majku, kćerku.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh