Crna hronika

Tuga kod Olova: Obavljena dženaza i ukop Adnanu Buševcu koji je poginuo u stravičnoj nesreći na autoputu

Posljednjem ispraćaju prisustvovali su članovi porodice, prijatelji i komšije

dženaza - Avaz

Na mezarju Mezarje Zagrađe kod Olova danas u 17 sati klanjana je dženaza i obavljen ukop Adnanu Buševcu (29), koji je poginuo u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se prekjučer dogodila na autoputa A-1 Lepenica – Kiseljak.

Posljednjem ispraćaju prisustvovali su članovi porodice, prijatelji i komšije. Najteže je bilo ocu Hasanu. Kako saznajemo, Hasan je godinama u Rusiji, u Moskvi, ali je uspio sinoć da dođe u BiH kako bi prisustvovao dženazi.

Podsjećamo, u teškoj nesreći život su izgubili i prijatelji Buševca Jakub Anel Nezirović (38) i Asmir Mandžić (29). U haremu Glavatičevo danas je i isto vrijeme klanja a dženaza i Nezitoviću.

Oni su se nalazili u BMW-u koji je, pod još nerazjašnjenim okolnostima, udario u metalnu ogradu i sletio s autoputa.

Policajci su zatekli jezive scene. Usljed jakog udara i prevrtanja vozila, tijela mladića ispala su iz BMW-a.

Društvene mreže preplavljene su emotivnim porukama s kojim se prijatelji opraštaju od nastradalih mladića. prenosi “Avaz“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh